Doprava nad 80 € ZDARMA v rámci Slovenska.

Hovädzie fašírky (AIP)

hov__dzie_fa____rky_(aip)

Potrebujete:

900 g mleté hovädzie mäso

100 g hovädzia (alebo iná) pečeň

3 plátky slanina

1 PL čerstvý rozmarín (1 ČL sušený)

1 PL čerstvý tymián (1 ČL sušený)

1 ČL soľ

1 PL bravčová masť

Postup:

Mleté mäso vložte do väčšej misy. Pečeň nakrájajte na drobné kúsky, pridajte k mäsu a zmiešajte. Plátky slaniny opečte na panvici. Upečené a vychladené nakrájajte na drobné kúsky a pridajte k mäsu. Pridajte aj rozmarín, tymián, soľ a dôkladne zmiešajte. Tvarujte fašírky a vložte do panvice, kde ste piekli slaninu. Môžete pridať bravčovú masť a pečte fašírky z oboch strán, 5-8 minút každú stranu, kým pekne zhnednú a budú prepečené.