Cestoviny s mletým hovädzím mäsom
Potrebujete:
1 hrnček kokosové mlieko
2 hrnčeky mäsový vývar
1 PL tapiokový škrob
2 ČL oregáno
500 g mleté hovädzie mäso
soľ
čierne korenie
1 ks cibuľa
3 strúčiky cesnak
1 1/2 hrnček paradajkový pretlak
250 g ryžové cestoviny
2 PL lahôdkové droždie
petržlenová vňať na zdobenie
olivový olej
Postup:
V stredne veľkej mise zmiešajte kokosové mlieko, vývar, škrob a oregáno. Dajte bokom. Vo väčšej panvici orestujte mleté mäso, posypte soľou a čiernym korením. Keď bude mäso hotové, vyberte ho bokom na tanier. Do panvice dajte kúsok olivového oleja, pridajte nakrájanú cibuľu a cesnak a restujte 2-3 minúty. Potom pridajte späť mäso a vylejte zmes kokosového mlieka a vývaru, paradajkový pretlak a cestoviny. Premiešajte, priveďte k varu a nechajte variť 10-12 minút podľa druhu cestovín. Na záver vmiešajte lahôdkové droždie a servírujte. Posypte čerstvou petržlenovou vňaťou.