Doprava nad 80 € ZDARMA v rámci Slovenska.

Cestoviny s mletým hovädzím mäsom

 

IMG_6148_1

Potrebujete:

1 hrnček kokosové mlieko

2 hrnčeky mäsový vývar

1 PL tapiokový škrob

2 ČL oregáno

500 g mleté hovädzie mäso

soľ

čierne korenie

1 ks cibuľa

3 strúčiky cesnak

1 1/2 hrnček paradajkový pretlak

250 g ryžové cestoviny

2 PL lahôdkové droždie

petržlenová vňať na zdobenie

olivový olej

Postup:

V stredne veľkej mise zmiešajte kokosové mlieko, vývar, škrob a oregáno. Dajte bokom. Vo väčšej panvici orestujte mleté mäso, posypte soľou a čiernym korením. Keď bude mäso hotové, vyberte ho bokom na tanier. Do panvice dajte kúsok olivového oleja, pridajte nakrájanú cibuľu a cesnak a restujte 2-3 minúty. Potom pridajte späť mäso a vylejte zmes kokosového mlieka a vývaru, paradajkový pretlak a cestoviny. Premiešajte, priveďte k varu a nechajte variť 10-12 minút podľa druhu cestovín. Na záver vmiešajte lahôdkové droždie a servírujte. Posypte čerstvou petržlenovou vňaťou.