Potrebujete:
700g kuracie prsia
soľ
olivový olej
500g šampiňóny
2 ČL bylinková zmes (použite svoju obľúbenú)
(pažítka, petržlen, bazalka, estragón, cesnak)
1 ČL cibuľový prášok
1 ČL cesnakový prášok
Postup:
Umyté kuracie prsia na krájajte na väčšie kusy. Posoľte. Zohrejte olej v panvici a mierne opečte kuracie prsia z oboch strán, každú stranu cca 3 minúty. Potom vyberte z panvice a dajte bokom. Do panvice pridajte opäť olej a vložte do nej na väčie kusy nakrájané šampiňóny. Restujte na miernom ohni, pridajte soľ, bylinkovú zmes, cibuľový a cesnakový prášok. Restujte cca 5-6 minút. Potom pridajte k hubám kuracie prsia a restujte este ďalších 3-5 minút. Dajte dole z platne a servírujte.