Doprava nad 80 € ZDARMA v rámci Slovenska.

Kuracie prsia so zelenou fazuľkou

Marinované kuracie prsia so zelenou fazuľkou a omáčkou, ktorá je chutná a chuťovo bohatá.

26A97580-A2EC-483A-8EB6-5E10ADA7EC92

Potrebujete:

Omáčka:

1/4 hrnček mäsový vývar

3 PL kokosové amíny

2 ČL tapiokový škrob

Marináda:

500 g kuracie prsia

1 PL tapiokový škrob

soľ a čierne korenie

1 PL jablčný ocot

1 PL kokosové amíny

Zelená fazuľka:

avokádový olej

340 g zelená fazuľka

1/4 hrnček voda

3 strúčiky cesnak

Postup:

Pripravte si omáčku zmiešaním surovín. Dajte bokom. Nakrájajte kuracie prsia na slíže. Vložte ich do stredne veľkej misy a primiešajte škrob. Pridajte aj ďalšie suroviny na marinádu a nechajte postáť 20-30 minút. Medzitým vo veľkej panvici zahrejte olej a pridajte marinované kuracie prsia. Opečte ich, kým budú hotové. Vyberte z panvice. Do tej istej panvice pridajte ďalšie kvapky oleja a 1 minútu restujte rozpučený cesnak. Potom pridajte zelenú fazuľku a chvíľu restujte. Podlejte malým množstvom vody a nechajte prikryté, kým fazuľka zmäkne (cca 2 min.). Odkryte panvicu a vložte do nej mäso a vlejte pripravenú omáčku. 2-3 minúty restujte. Dajte dole z platne a servírujte s obľúbenou prílohou.