Potrebujete:
145g manioková múka
1/4 ČL sóda bikarbóna
1/2 ČL tymián
1/2 ČL rozmarín
1/4 ČL sušený cesnakový prášok
5 PL olivový olej
7 PL voda
1 ČL himalájska soľ
hrubozrnná soľ
Postup:
Zmiešajte múku, sódu bikarbónu, tymián, rozmarín a cesnak. Pridajte olivový olej a vodu. Spracujte na cesto a dajte medzi dva papiere na pečenie. Rozvaľkajte na hrúbku cca 0,5cm. Dajte dole horný papier na pečenie a so spodným papierom dajte cesto na plech. Posypte hrubozrnnou soľou. Nakrájajte na kocky. Vložte do rúry vyhriatej na 205 stupňov a pečte cca 20 minút. Vyberte z rúry a nechajte vychladnúť. Nalámte na kúsky podľa rezov a servírujte.