Doprava nad 80 € ZDARMA v rámci Slovenska.

Bravčové fašírky s tekvicou a javorovým sirupom (AIP)

F8015BEE-951D-4E8F-81B1-AA3280DD6BD1

Potrebujete:

700g bravčové mäso mleté

2/3 hrnček tekvicové pyré

1/2 hrnček múka z tigrích orechov (alebo mandľová múka)

1 ks cibuľa

2 strúčiky cesnak

1 malá hrsť petržlenová vňať

soľ

1/2 ČL sušený zázvor

1/4 hrnček javorový sirup

Postup:

Pripravte si tekvicové pyré, nechajte trochu vychladnúť. Cibuľu a cesnak mierne orestujte na panvici. Vo veľkej mise dôkladne premiešajte všetky suroviny, okrem javorového sirupu. Formujte fašírky a dajte na plech vystlaný papierom na pečenie. Na záver ich všetky potrite javorovým sirupom. Dajte piecť do rúry vyhriatej na 200 stupňov. Pečte 25 minút, kým budú pekne dohneda opečené. Servírujte.