Doprava nad 80 € ZDARMA v rámci Slovenska.

Čokoládový krém

__okol__dov___kr__m

 

Potrebujete:

3/4 hrnček kokosové mlieko z plechovky

3/4 hrnček roztopená horká čokoláda

1 PL kakaový prášok

1 ČL vanilkový prášok

štipka soli

Postup:

Kokosové mlieko v plechovke uložte v chladničke aspoň cez noc, aby sa oddelila tuhá časť od vody. Pred prípravou dajte roztápať horkú čokoládu (70%+) a následne ju chvíľu nechajte schladiť, aby nebola horúca. Vyberte plechovku kokosového mlieka z chladničky, vyberte z nej tuhú časť, dajte ju do vysokej nádoby, pridajte roztopenú čokoládu (1 PL nechajte na polevu), kakao, vanilku a štipku soli. Rozmixujte suroviny ručným mixérom. Mixujte 1-2 minúty, kým sa hmota dokonale spojí a napení. Postupne bude krém tuhnúť, tak je to v poriadku. Servírujte s kúskom čokolády a pokvapkajte zvyšnou roztopenou čokoládou.