Doprava nad 80 € ZDARMA v rámci Slovenska.

Pikantné sladké pečené mandle

 

pikantn___sladk___pe__en___mandle

Suroviny:

  • 2 hrnček mandle blanšírované alebo so šupkou
  • 2 PL javorový sirup
  • 2 ČL kokosový olej roztopený
  • 1/2 ČL mletá škorica
  • 1/4 ČL mletý zázvor
  • 1/8 ČL soľ
  • 2 PL kokosový cukor

Postup:

  • Vo väčšej mise zmiešajte mandle s roztopeným kokosovým olejom, javorovým sirupom, škoricou, zázvorom a soľou. Dobre premiešajte. Vysypte mandle na plech vystlaný papierom na pečenie. Rozprestrite ich, aby sa neprekrývali. Vložte do rúry vyhriatej na 175 stupňov a pečte 15 minút. Po upečení nechajte mandle vychladnúť 2 minúty, potom ich na plechu premiešajte, aby neboli zlepené. Posypte kokosovým cukrom, dobre premiešajte a nechajte na plechu úplne vychladnúť. Servírujte.

Poznámky:

 
Vo vzduchotesnej nádobe vydržia pri izbovej teplote až 4 týždne.