Redmond Real Salt™ - Ochutená morská soľ s bio cibuľou - 234g

Kód: 658
Novinka
Značka: Redmond
€14
Skladom (4 ks)

Americká praveká morská soľ Real Salt so sušenou USDA certifikovanou BIO cibuľou, je jemne mletá soľ ružovkastej farby s neobvyklou sladkastou príchuťou a preukázaným obsahom viac ako 60 minerálnych látok. Cibuľová príchuť skvele dopĺňa čerstvú zeleninu aj obyčajný rožok s maslom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Redmondská morská soľ, známa vo svete ako Real Salt™, je pravá, nijako nerafinovaná, granulovaná soľ plnej chuti bez glutamátov s prirodzene sa vyskytujúcimi minerálnymi látkami. Ťaží sa hlboko v podzemí uprostred púšte v štáte UTAH, v severnej Amerike. Pôvod ložiska sa podľa geologických testov datuje na jurské obdobie, kedy severnú Ameriku pokrývalo more Sundance. Vďaka veku a umiestneniu je táto soľ dokonale čistá, pretože je bez obsahu ťažkých kovov a mikroplastov, ktoré zaťažujú moderné oceány.

V skratke:

  • Najpredávanejšia prírodná morská soľ v USA, ťažená v Utahu, oblasť Redmond, vzácna vysoko-púštna oblasť
  • Na trhu už cez 30 rokov, nespočet spokojných zákazníkov
  • Držiteľka Zlatej Medaily Amerického Kuchárskeho Inštitútu za „Najchutnejšiu prírodnú soľ“
  • Nerafinovaná, zachovaná v pôvodnom stave s obsahom viac ako 60 minerálnych látok
  • Má unikátnu „sladko-slanú“ príchuť
  • Neobsahuje žiadne chemické prímesy, pridaný jód či lepok
  • Jej vek sa geológmi odhaduje na 250 miliónov rokov, jeden z najstarších prírodných zdrojov na zemi (bývalé praveké more Sundance)

Soľ s príchuťou cibule je báječnou prísadou do jednoduchých jedál, ako sú napríklad vyprážané alebo zelerové hranolky, ale tiež skvele doplní akékoľvek jedlo, kde budete chcieť uplatniť chuť cibule. Skvele sa hodí na solenie čerstvej zeleniny a dopĺňa v šalátoch zálievku.

Zloženie:

100 % morská soľ, bio cibuľa

Skladovanie:

Skladujte v suchu.

Dodatočné parametre

Kategória: Zdravé potraviny
Obsah balenia: 234g
Krajina pôvodu: Utah, USA

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: